THE BEST SIDE OF هزینه تخریب ساختمان

The best Side of هزینه تخریب ساختمان

The best Side of هزینه تخریب ساختمان

Blog Article

تخریب اصولی ساختمان انواع و پیش‌‎نیازهایی دارد که عبارت‌اند از:

تخریب ساختمان فرآیندی حساس و چند مرحله‌ای است که نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و رعایت اصول ایمنی می‌باشد. مراحل اجرای تخریب به شرح زیر است:

جبران هزینه های پزشکی : هزینه های پزشکی و بیمارستانی که بعد از حادثه برای آسیب دیده صرف می شود تا سلامتی خود را مجددا بدست آورد.

با توجه به اینکه کار تخریب ساختمان مخصوصاً تخریب دیوار یک کار بسیار تخصصی است استفاده از افراد ناآگاه یا به تعبیری کارگر ساده میتواند اثرات جبران ناپذیر مالی و جانی به همراه داشته باشد. از این رو استفاده از پیمانکاران آموزش دیده میتواند خطرات ناشی از تخریب دیوار دیوار را به صفر برساند. در تخریب دیوار ساختمان های قدیمی از آنجایی که ممکن است دیوار باربر باشد حتماً پیش از تخریب با یک کارشناس سازه مشورت کنید. دیوار باربر دیواری است که در ساختمانهای قدیمی حکم ستون سازه را دارد و وزن طبقه بالا را تحمل میکند. در نتیجه تخریب اشتباهی دیوار باربر منجر به تخریب سقف طبقه بالا خواهد شد و احتمال تخریب کلی ساختمان بسیار بالا خواهد بود. به منظور تخریب دیوار باربر حتماً باید از ستون موقت که اصطلاحاً به آن شمع گفته میشود با رعایت اصول سازه ای استفاده کرد.

برنامه‌ریزی برای حفظ یا خارج کردن مواد قابل اشتعال و گازهای انبار شده در محل انجام می‌شود.

عرض بنا : یکی از موارد موثر در تعیین نرخ حق بیمه تخریب،عرض بنا می باشد.

اگر سازه تخریب ساختمان در محله‌ای با جمعیت متراکم واقع شده باشد، باید بودجه بیشتری برای تخریب آن کنار بگذارید.

عوامل مختلفی مانند نوع سازه، موقعیت مکانی، روش تخریب و تجهیزات مورد استفاده، بر هزینه و کارایی عملیات تخریب تأثیرگذارند.

کدام بخش از سازه باید تخریب شود؟ کل ساختمان، کف آن، اپن، دیوار آجری/بتنی یا ...؟

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

برای تخریب بتن در این سازه‌ها معمولا از واترجت استفاده می‌شود. محل تاندون‌های پس‌کشیده هم باید با اسکن عضو بتنی مشخص شود، و بعد با روش(های) مناسب ساختمان خراب شود. چنین مراحلی مستقیما روی قیمت تخریب ساختمان موثرند.

آیا روشنایی و تهویه هوای مناسب برای کارگاه تامین گردیده است؟

دستکش صنعتی: برای محافظت از دست‌ها در برابر برش یا آسیب.

تهیه تجهیزات ایمنی مانند کلاه، دستکش، ماسک و عینک محافظ.

Report this page